Ytligheter

Frisyr 2.0

hair1

De senaste veckorna har flera personer påpekat hur långt mitt hår har blivit, så idag gjorde jag det enda rätta och klippte av det igen. Närå, Projekt Långt Hår pågår för fullt, men det var lite (läs: extremt) slitet så min kompis Tasha fick klippa av några centimeter från topparna. Så här blev det! Och så har jag en ny tisha (härifrån, 20% av vinsten går till Planned Parenthood eller ACLU).

hair2

Tvingade även Paul att ta ett kort på mig och Ninja, som i vanlig ordning inte var så himla imponerad. Ja, det var väl det från idag.

6 Comments

 • Alexandra

  Mycket snyggt, jag har alltid velat sporta en kort, tjock lugg men det blev inte alls bra när jag äntligen tog mod till mig och klippte…
  Tänk den som kunde ha lugg… Suck, men jag är rund som en boll och ansiktet bara försvinner… 🙂

  • Cinderalley

   Jag har lite motsatt problem eftersom jag har ett långsmalt ansikte som inte passar i någon annan frisyr än lugg haha. Skulle annars gärna testa något annat!

 • Jenny

  Ser jatte bra ut! Tror jag har samma problem (fast jag ar lite rund i kinderna), verkar inte passa i nagot annat an lugg. Har testat side bangs flera ganger och angrar det varje gang. Konstigt nog, sa brukar flera tycka det ser bra ut, men tycker man inte sjalv om det sa behover man inte lyssna pa vad andra tycker 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *