Livet är en fest,  Nostalgi

Parkhääääng

Jag är sjuk igen. Eller, fortfarande heter det kanske. Det här med att campa i en snustorr öken en hel helg gjorde tydligen inga underverk för mina luftvägar. Igår natt hostade jag så mycket att jag knappt fick någon sömn, så idag jobbar jag hemifrån.

En före detta kollega som sa upp sig för att resa jorden runt är i Stockholm just nu, så jag skrev ihop en massa förslag till henne på grejer att göra och se. Men jag fick ta bort typ hälften av förslagen när jag kom på att det är mars och kanske inte direkt läge för parkhäng och andra utomhusaktiviteter. Här i San Diego är det dock 27 grader varmt och vad jag inte skulle ge för lite parkhäng nu alltså. Är det något jag saknar från Sverige, speciellt så här års när det börjar bli varmt ute igen, så är det att sitta i en park en ljus sommarkväll tillsammans med alla personer man gillar och en bandare och en systemetkasse med ljummen starköl.

Nä nu blev jag nostalgisk igen. Men fasen vad det ska parkhängas i sommar när vi kommer till Stockholm. Inspirationsbilder:

Picture-036

Picture-025

Picture-116

2014

Picture-207

Picture-205

0-020

0-031

0-015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *