Vardagsanekdoter

Tidig morgon? Snarare sen natt

DSC_0180

Inatt vaknade jag klockan 2:30 med en artikelidé i huvudet. Så jag skrev nästan hela artikeln på mobilen och mailade den till min jobbmail. Och nu är den live på vår site. Sån himla konstig grej – jag har liksom inte för vana att vakna mitt i natten och känna ett behov av att jobba.

Paul börjar för övrigt jobba klockan 5 på morgonen i vanliga fall, men de senaste veckorna har han jobbat övertid och gått in klockan 4 istället. Så medan jag låg där alldeles klarvaken runt klockan 3 ringde hans väckarklocka och han klev upp och gick till jobbet. Jag VET ju att han går upp extremt tidigt, men det var ganska bisarrt att se det hända. Jag kan inte ens föreställa mig att behöva gå upp så tidigt VARJE MORGON?

Men ja, sen somnade jag i alla fall om vid 4-tiden och sov vidare till 6:30. Och idag är det fredag! Hoppas ni får en fin helg.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *