Vardagsanekdoter

Den här veckan alltså

sannapaullola

GAHH jag vet inte hur det gick till, men mitt liv har plötsligt blivit så busy att jag inte hinner blogga och det går ju inte för sig. Så här kommer ett veckoschema, om inte annat som förklaring till varför det kanske blir lite tyst här ibland.

MÅNDAG (alltså igår):
Min kompis Katie och jag har startat två nya traditioner. Den första är att jag åker hem till henne en kväll varje vecka för att äta middag, dricka ett glas vin och kolla på det nya avsnittet av RuPaul’s Drag Race. Detta gjorde vi igår.

Den andra är något vi kallar för Women’s Work Wednesday, eller WWW, och som går ut på att vi sitter tysta någonstans med varsin laptop och får en massa grejer gjorda som vi inte skulle komma oss för med om vi bara åkte direkt hem efter jobbet. Det kan vara allt från att skriva på ett romanprojekt till att blogga eller göra frilansjobb (Katie och jag jobbar med ganska exakt samma saker). Det här gjorde vi också igår eftersom jag har andra planer på onsdag. 

TISDAG:
Idag efter jobbet ska jag och Paul gå och äta middag med min mammas kusin och hans fru. Som ni kanske minns har jag alldeles nyligen fått reda på att jag har livs levande släktingar här i San Diego, och idag blir första gången vi träffas IRL.

ONSDAG:
Paul fyller år! Han är inte så intresserad av sin födelsedag, vilket gör att jag eventuellt går en smula till överdrift när det gäller att fira honom, eftersom jag vill att han ska älska födelsedagar lika mycket som jag gör. Det här året blir det en tema-födelsedag. Mer om detta efter onsdag!

TORSDAG:
Den enda kvällen på kanske två veckor som jag inte har något planerat. Ska väl tvätta och blogga och gå och lägga mig tidigt, tänker jag.

FREDAG:
Eftersom 5 personer i vår närmaste kompisgrupp har fyllt år den senaste veckan så har vi planerat ett gemensamt firande. Så vi tänkte gå till ett bryggeri och dricka lite öl och äta mat från en food truck. Vi tänkte egentligen ha en proper middag, men det blev för krångligt med så många personer.

LÖRDAG:
På lördag är det Hippy Killer, en årlig motorcykel- och bilträff i Hemet, ca 15 mil norr om San Diego. Där ska det tydligen vara 35 grader varmt i helgen. Åh! Jag har saknat värmen.

SÖNDAG:
På söndagar repar vi med Poontang Clam. Vi har en spelning inbokad om en månad (min första med det här bandet!) men lyckas inte repa så ofta eftersom vår trummis har tre små barn och knappt någon fritid. Men vi gör så gott vi kan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *