Helgen som gick

En söndag i bilder

Jag fortsätter väl med mina helgsammanfattningar då. Är det här kul att läsa om? Eller tråkigt? Jag försöker ganska ofta formulera något mer vettigt än “bilder på saker jag har gjort på sistone” men det går sådär, uppenbarligen. I vanlig ordning får ni hemskt gärna säga till vad ni vill läsa om ♥

lake3

I söndags gjorde jag i alla fall mitt gamla vanliga: mötte upp med Katie och Ace klockan nio på morgonen för att åka på motorcykeltur.

lake2

Vi hade tänkt åka och kolla på en massa vildblommor i Hemet, som är en håla ca 15 mil norr om San Diego. Vi hade hittat den här sjön på en karta men var helt oförberedda på hur FINT det var när vi väl kom dit!

08

Kolla vad mycket blommor! Det här är kanske inte så spännande för någon som inte bor i södra Kalifornien, men eftersom det har varit extrem torka här i några år brukar naturen annars mest bestå av brunt gräs och kaktusar.

04

Nu ser det ut så här! Så grönt, så fint.

05

Diamond Valley Lake hette sjön. Och här står jag och skymmer utsikten.

01

Tydligen fick man akta sig för pumor.

06

03

Det var jättemycket folk ute och fotade blommorna, plus att det var svinvarmt och vi hade motorcykelkläder på oss, så vi orkade inte gå så himla långt.

09

Avslutade den här utflykten med en kram!

lake1

På vägen hit hade vi tagit alla slingriga bakvägar vi kunde hitta, men nu tog vi den betydligt snabbare motorvägen hemåt igen. 

clamjam

Sen hann jag vara hemma och säga hej till Paul i ca 30 minuter innan jag var tvungen att sticka iväg och repa med Poontang Clam. Det har jag ingen bättre bild på än denna mörka suddiga som Tasha tog på mig och hennes hund Bonesy, som smet in i repan när vi lämnade dörren öppen en sekund. Sen kom jag hem runt 21-tiden och stupade i säng efter en mycket lång och aktiv söndag.

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *