Vardagsfilosoferande

Ändrade planer

punkrockbowling2011

För några dagar sen tog jag ett svårt* beslut, nämligen detta: den här helgen kommer jag för första gången på nio år inte att åka på Punk Rock Bowling i Las Vegas. Ni som har hängt med här ett tag vet kanske att jag har varit på PRB varje år sen jag flyttade till USA, och att det länge har varit mitt absoluta favoritevent på hela året.

Men så har jag haft så mycket på gång det här året att jag sköt upp att boka hotell, och när jag väl kom mig för att försöka boka var allt slutsålt eller svindyrt. Plus att alla spelningar jag vill se där är slutsålda, och det känns inte så värt att köra hela vägen till Vegas och inte ha någonstans att bo eller något att göra. Ergo: inget Punk Rock Bowling.

Jag är en liten, liten smula ledsen över detta, men det är egentligen mest för att jag inte vill bryta min långa streak. Hade ju planerat att åka på PRB i alla fall 10 år på raken. Paul tycker att jag är löjlig som bryr mig om sånt här, och det kan han ju ha rätt i, men jag gillar att tänka på saker i tid och siffror. Till exempel: jag har varit vegetarian/vegan i 18 år, jag har bott i USA i nästan nio år, jag har varit i Sverige två gånger under de här nio åren. Det sätter saker i perspektiv.

Men nu har vi istället hyrt ett hus i Palm Springs med fyra av våra bästa vänner den här helgen (det är långhelg pga Memorial Day), vilket jag ser fram emot så mycket att det nästan är löjligt. Och det kanske kan bli en ny tradition? Första året i Palm Springs över Memorial Day.

*Disclaimer: Jag vet att detta inte är ett svårt beslut på riktigt

2 Comments

  • CC

    Tänkte på dig när jag såg nån annan skriva om PRB , men tänkte just att du inte nämnt nåt om det….

    Ni får det säkert jättebra i Palm Springs också.
    Om du inte åkt Aerial Tramway så kan jag rekommendera det. Det var coolt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *