Jobbrelaterat,  Vardagsanekdoter

Hassling the Hoff

Så här såg min ganska märkliga torsdagsmorgon ut…

hoff1

Jag vaknade klockan 6:30 i ett varmt och mörkt hotellrum med den här utsikten.

thehoff

En timme senare tog jag hissen upp en våning till borgmästarsviten, för att intervjua David Hasselhoff. Klockan 7:50 på morgonen, innan jag ens hade ätit frukost. Det här är helt klart en av de konstigare grejerna jag har gjort i mitt liv. Han var i alla fall himla trevlig! Och lång! Och gick med på att ta ett foto!

Hela grejen var en del i en reklamkampanj för Harrah’s, som alltså är hotellet jag bodde på. De har hittat på en ny stad som heter Funner (och som bara består av det här hotellet och inget annat) och idag skulle de utnämna The Hoff till Funners första borgmästare. Sån himla rolig grej, jag älskar bra, genomtänkta kampanjer som denna. Kolla bara på den officiella reklamfilmen ovan.

hoff2

Vid 9-tiden var det dags för den officiella ceremonin att börja. De hade dukat upp runt poolen så här fint.

hoff3

Och jag fick äntligen äta frukost! Struntade i att jag inte tål kiwi och åt detta. Plus en mimosa på det.

hoff4

Ja, och sen var han alltså Funners borgmästare. (Konstigt jobb att vara en sån där Baywatch-tjej för övrigt, jag skulle känna mig extremt obekväm.)

hoff5

Ballonger för att fira! Ja, och sen satte jag mig i bilen och körde en timme söderut till kontoret. Spännande torsdag detta! Och oavsett vad som händer år 2017 (och det kan ju verkligen bli lite precis vad som helst) så kommer jag i alla fall alltid minnas detta som året då jag fick träffa både Mel B och David Hasselhoff. 90-talskändisar for the win!

Save

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *