Helgen som gick

Helgen som gick i 9 bilder

Här kommer veckans helgsammanfattning. Det känns som att jag gör dessa hela tiden, betyder det att tiden går alldeles för fort? Det är redan maj, så ja, det gör det nog.

01

I lördags åkte jag hem till Katie på förmiddagen. Där var redan Stacey och Edie, som alla hjälptes åt att byta ut avgasrören på Katies hoj till en uppgraderad modell. Ju fler kockar osv, så jag satt mest bredvid och fotade. Bra arbetsfördelning!

02

Sen promenerade vi ner till Daofu för att äta lunch. Det här är kanske världens bästa restaurang – man får en gratis tofusallad till förrätt, och så ingår det glass till efterrätt. Och portionerna är så stora att de räcker till tre måltider. Plus att ca halva menyn är vegetarisk/vegansk och de gör egen tofu.

03

Efter maten köpte vi öl och gick tillbaka hem till Katie för att kolla på senaste avsnittet av RuPaul’s Drag Race. Katies tre hundar var extremt keliga som vanligt.

04

Efter detta påpekade jag att det var alldeles för fint väder ute för att sitta inomhus (svensk som jag är) så vi satte oss på Katie och Jordans tomt och spelade Exploding Kittens tills det blev mörkt ute. Då åkte jag hem och kollade på Parks & Recreation med Paul resten av kvällen.

05

På söndagen tog jag en välbehövlig sovmorgon, och sen mötte jag upp med Katie och Stacey (igen!) för att åka på en liten motorcykeltur. Det var JÄTTEvarmt ute så vi bestämde att det var bäst att hålla sig borta från stranden (där det alltid är väldigt mycket folk och trafik och inte går att köra tillräckligt snabbt för att hålla sig sval på hojen) och körde inåt landet istället.

06

Vi tog våra bästa slingriga bakvägar till Alpine Brewery för att äta lunch. Väl framme var vi så hungriga att jag glömde fota maten innan den var uppäten. Oh well.

07

Sen tog vi den lååååånga vägen hem, förbi Otay Lakes där vi stannade för att kontemplera hur fint det var.

ig

Stacey tog den här bilden på mig som jag la upp på Instagram, och som ganska snabbt blev min mest gillade bild någonsin med 1780 likes. Fast jag tror att det var något fusk, för sen fick jag följande direktmeddelande från en okänd person: “Hello. Our company has given you a present likes to last post. Incredible?” Incredible, indeed!

09

Sen åkte jag hem till Paul igen. Han har knappt lämnat huset på flera månader eftersom han försöker få sin ena hoj klar för en Mexiko-resa vi ska göra om ett par veckor. Han gjorde i alla fall lite “yoga” på garageuppfarten för att imponera på vår granne som just hade avslutat en 30-dagars yogautmaning. Och det var den helgen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *