Musik

Kom och se mig göra bort mig på scen

tcb

Rolig grej: Nästa lördag, den 20 maj, har jag min första spelning med bandet jag är med i, Poontang Clam. Det blir även vår sista spelning eftersom vår sångare flyttar till England om ett par veckor, men oh well. Ska bli så himla kul att få stå på scen och spela punk igen, det var ganska exakt nio år sen sist jag gjorde detta (bildbevis ovan).

Mindre rolig grej: Vi har bara repat typ tre gånger totalt de senaste månaderna och jag kan inte riktigt alla låtarna ännu. Det är sjukt svårt att få till tider när vi alla fyra kan repa eftersom vi har helt olika scheman och vår trummis har dessutom tre barn och en man som jobbar hela tiden, så hon kan nästan aldrig komma ifrån.

Så vi hinner kanske repa 1-2 gånger till innan spelningen. HA. Det här kommer eventuellt bli en shitshow. Men ja, skulle ni ha vägarna förbi San Diego och vill komma och se mig göra bort mig på scen så spelar vi alltså på Tower Bar nästa lördag.

Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *