Äventyr,  Resor

Att resa med alla sina vänner

bcmc

Ni vet hur vissa storbloggare (t.ex. Sandra Beijer) åker på semester tillsammans med typ 10 kompisar? Det låter så fint, och jag har undrat lite hur man får ihop det. Men sen insåg jag att det helt enkelt handlar om att lära känna rätt sorts människor.

De senaste dryga halvåret har Paul och jag kommit väldigt nära en grupp himla bra personer som vi har löjligt mycket gemensamt med. Det är framförallt två par, Katie och Jordan samt Edith och Ace, alltså samma personer vi var i Palm Springs med förrförra helgen. När vi inte umgås, vilket för det mesta är flera gånger i veckan, så har vi olika gruppkonversationer igång på SMS eller Messenger, och jag är så himla, himla glad att vi har träffat det här gänget.

Och nu har vi som grupp tagit nästa steg i vår kompisrelation, nämligen att åka på utlandssemester tillsammans. Häromdagen bokade vi en resa till Guatemala tillsammans under julledigheten, tillsammans med ytterligare ett par. Så sammanlagt blir vi 8 personer! Jag har aldrig rest med en så här stor grupp förut, så det kommer helt klart bli intressant. Hur hittar man ens boende för så många personer!? Men är samtidigt såklart sjukt peppad.

Om någon har tips på grejer att se och göra i Guatemala vore det himla uppskattat!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *