Drömhuset

En till tavelvägg

Vi var och hälsade på Pauls föräldrar i helgen och fick med oss ett gäng coola gamla 70-tals-bikergrejer från hans pappa, Paul Sr. Så när vi kom hem var vi tvungna att göra plats för att hänga upp en del av dem på en vägg i vardagsrummet. Så här såg det ut före:

livingroom1

Inte så spännande liksom? Nu ser det ut så här:

livingroom2

Vi fick den stora tavlan med örnen av Pauls pappa, det är en gammal handmålad Harley Davidson-tavla från innan vi ens var födda. Skulle säkert gå för stora summor på eBay, folk är tokiga i gamla H-D-grejer här.

livingroom3

Mitt favorithörn i vardagsrummet. Ser ut ungefär som alla mina tidigare bostäder har sett ut. Rödmålade väggar, böcker och så en massa grejer på väggarna. Det är kanske inte världens mest avancerade eller trendiga inredning, men så här känner jag mig mest som hemma. Fint också att bo med någon som uppskattar samma saker som en själv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *