Helgen som gick

Helgen som gick: poolparty, veterinärbesök och glass

Den här helgen gick alldeles för fort. Men nu är det mindre än två veckor kvar tills vi åker till Sverige, så det gör kanske inte så mycket om tiden går fort just nu. Så här såg helgen ut i alla fall.

01

I lördags åkte vi hem till min kompis Sarah på inflyttningsfest/poolparty! Sarah hade gjort så fint med en massa god plockmat…

02

…och en rosébar! Hon har döpt sitt nya hus till The Rosé Jungalow, så det kändes som ett passande tema för festen.

04

Paul och jag var lite sena och alla andra var redan i poolen. Så Paul hoppade i han med.

03

Jag passade på att äta lite och dricka ett glas rosébål först.

07

Sen placerade jag mig på en rosa flamingo och flöt runt så här tillsammans med några av mina favoritpersoner exakt hela dagen.

06

Vi hade med oss Lola också, hon älskar poolpartyn. Eller egentligen alla tillställningar där hon får uppmärksamhet 100% av tiden.

08

När solen försvann bakom träden gjorde vi upp en eld och grillade vegokorvar. Tänk att man kan bo så här va!

09

Nästa dag var det fars dag i USA och Katie och jag skulle åka på hojtur med hennes pappa, men han drog sig ur i sista sekunden så det blev bara Katie och jag. Vi råkade av en händelse ha på oss exakt likadana kläder dagen till ära, vilket såklart behövde dokumenteras.

10

Vi tog en lång, slingrig tur upp i bergen. Här är utsikten från Mount Laguna.

11

När jag kom hem upptäckte jag att Ninja haltade på ena framtassen så jag tog henne till veterinären. Där fick hon en spruta och en antibiotikakur, och nu verkar hon redan bättre. Jag frågade även veterinären om händelsen för några dagar sen och han sa att det var mycket möjligt att Ninja hade gjort sig illa när hon blev attackerad av grannkatten och att det var därför hon har betett sig aggressivt mot Turtle, för att hon hade ont och ville vara ifred. Katter är så privata med sin smärta. Usch, får ont i hjärtat av tanken på att min lilla katt kanske har gått runt och haft ont i flera dagar utan att säga något!

12

Ja och sen avslutade Paul och jag helgen med att köpa glass som vi åt till middag eftersom vi är vuxna och kan göra sånt. Jag tog choklad och citron och stackars Lola fick inte ens smaka.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *