Djur,  Resor,  Sverige

Sverige, del 4: Alla hundar vi klappade

Jag är så trött. Den här jetlaggen är inte nådig. I morse vaknade jag klockan 5 för andra dagen i rad och kunde inte somna om, så jag klev helt enkelt upp och gick till jobbet istället. Nu är klockan 19:45 och jag har svårt att hålla mig vaken. Så i brist på något mer välformulerat kommer här en bildserie med (nästan) alla hundar vi klappade i Sverige.

Okej, gonatt!

6 Comments

  • Pernilla

    Jag såg dig och Paul gå förbi min butik i Hornstull, och skrattade åt mig själv pga min reaktion var “Där är Paul!” och sen tog det mig flera minuter att sortera hjärnan och reda ut varför jag kände igenom honom eftersom jag inte känner någon Paul. Med tanke på att jag läst din blogg i en smärre evighet borde det ju varit dig jag reagerade på, men nejdå, Paul fick all ära, haha.

      • Pernilla

        Haha jo, så här i efterhand inser jag ju det! Men ni hade nog hunnit ner till någon härlig uteserveringsöl innan jag hann komma på varför jag inte kände Paul! hehe. Jag får stalka er så fort jag kommer till San Diego istället, det står uppskrivet på reselistan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *