Vardagsfilosoferande

Vi är hemma!

Ja, sorry för dåligt bloggande här på sistone, jag hade med mig laptopen till Sverige och hade någon sorts föreställning om att jag skulle blogga varje dag medan vi var där. Det gick det ju sådär med. Men fler Sverige-inlägg kommer snart.

Nu är vi i alla fall hemma i San Diego igen! Vi kom hem igår eftermiddag och jag var så trött att jag totaldäckade klockan 20 igår kväll. Detta innebar att jag vaknade helt utvilad klockan 5 i morse, så innan klockan ens var 9 på morgonen hade jag hunnit med följande:

  • Gått igenom alla mina jobbmail från semestern, samt svarat på, raderat eller arkiverat dem så att jag nu bara har ca 10 stycken jag behöver ta hand om imorgon när jag är tillbaka på kontoret igen. Så skönt!
  • Duschat, tvättat håret och klippt luggen som började bli på tok för lång.
  • Åkt till två olika mataffärer och storhandlat eftersom vi hade exakt noll saker att äta hemma.
  • Packat upp en av väskorna från semestern.
  • Gjort egen müsli samt ätit frukost.
  • Tillbringat lite kvalitetstid med två extremt keliga katter som verkar ha saknat mig lika mycket som jag saknade dem.

Det är högsommar och värmebölja här nu, så det var skönt att få allt detta gjort medan det fortfarande var någorlunda svalt ute. Nu ska jag försöka pallra mig ut på en motorcykeltur innan den värsta hettan slår till. Skönt när jetlaggen gör en så här produktiv!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *