Nostalgi,  Resor,  Sverige

Vi är i Sverige!

Nu är vi här. Vi landade på Arlanda igår morse, efter en hyfsat smärtfri flygresa. Dock hade vi antagligen missat vårt flyg om vi hade lämnat San Diego en timme senare än vi gjorde, eftersom ett litet flygplan störtade på motorväg 405, samma väg vi tog till LAX en timme innan flygkraschen! Så galet. Så här såg i alla fall vår första dag i Sverige ut:

Mamma kom och hämtade oss på Arlanda och sen åkte vi hem till hennes hus i Hässelby. Och mina syskon kom och hälsade på! Det här var första gången på 6 år (!) vi alla 4 var på samma ställe samtidigt. SÅ fint. Har saknat dessa personer så mycket.

Min syster Frida hade med sig sin man och två döttrar. Hennes minsta, Alicia, var 8 månader sist vi sågs. Nu är hon nästan 3 år!

Familjen <3 <3 <3

Paul blev genast bästis med mammas hund Tassa. Större hundälskare än den här killen får man leta efter.

Vi satt uppe och drack rosé och pratade hela kvällen, och vid 22-tiden tog Paul och jag med oss hunden och följde min syster ner till tunnelbanan. Vi gick förbi Hässelbygårdsskolan där jag gick i låg-, mellan- och högstadiet. Vilket blast from the past alltså.

Vi tog en omväg hemåt igen genom ett folktomt Hässelby. Så SJUKT att det fortfarande är ljust ute när klockan är nästan 23.

Och det var dag 1 i Stockholm! Nu ska jag väcka Paul som fortfarande sover fast klockan är 11 och så ska vi åka till Mariatorget där vi ska bo de närmaste två veckorna.

2 Comments

  • Julia

    Haha ååh äntligen! Brukar inte kommentera ofta men blev så glad när jag läste att ni skulle åka till Sverige! Jag har inte vart hemma på 5år men har en resa planerad hem 2018 och det blir också första gången jag tar med en pojkvän till Sverige. Haha, så medans jag väntar till 2018 så passar jag på att leva mig in i dina kommande blogginlägg om Sverige och väntar förväntanfullt på nästa uppdatering. Ska bli kul att höra vad Paul tyckte om Sverige 😀 Hoppas ni får en fin tripp och härligt svenskt sommarväder medans ni är där!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *