Det ofattbara

En dålig grej den här veckan

Som uppföljning på det förra inlägget, som var alldeles för positivt…

1.

“North Korea” och “Nuclear war” trendar på Twitter just nu efter att Trump har gått ut och hotat Nordkorea med kärnvapenkrig. BRA! KUL! VI KOMMER DÖ!

(Jag vet inte varför, för det är så mycket som är åt helvete i världen just nu, men just tanken på kärnvapenkrig gör att jag får så stark ångest att jag knappt kan andas. Så fort min kompis Katie såg nyheterna idag började hon skicka roliga videoklipp till mig för att distrahera mig från tanken på ett nytt världskrig… Det hjälpte inte.)

4 Comments

 • Amanda

  Känner igen mig så mycket!
  Läser upp mitt betyg i naturvetenskap och ena uppgiften nu i början handlar om kärnvapen och dess funktion, hur de är tillverkade och hur farliga de är osv. Sen skulle man skriva om kärnvapen historiskt sett och sen det värsta – förutspå framtiden! Ångesten nu alltså, ugh! 🙁

  • Cinderalley

   Uhhhh jag VET! Sverige ligger i alla fall långt från både USA och Korea, så det kan du ju trösta dig med i alla fall ??

  • Cinderalley

   Nordkorea har hotat USA (till vilket Guam tillhör, eftersom det är ett US territory) med kärnvapenmissiler ganska länge nu, men tidigare presidenter har varit lite mer… diplomatiska än den nuvarande presidenten, och INTE hotat tillbaka. Och därmed sett till att Nordkorea inte gör något de, och resten av världen, kommer ångra. Det verkar det som sagt vara slut på nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *