Helgen som gick

En helg i hettan i Palm Springs

Tidigt i lördags morse tog jag och Katie hojarna upp i bergen.

Vi skulle hit, till Rancho Mirage som ligger precis bredvid Palm Springs. Blev genast serverad en champagnespritzer med färsk persika och melon, fint ska det va!

Min kompis Sarah jobbar som nanny för ett rikt par som just har köpt ett extremt lyxigt semesterhus i Rancho Mirage, så vi fick komma och bo här helt gratis. Så långt från min egen verklighet, men det är fascinerande att få en inblick i hur de riktigt välbärgade lever.

Det var 43 grader varmt ute så det fanns inte så mycket annat att göra än att flyta runt i poolen exakt hela dagen och hela kvällen.

Började dag 2 med att vakna tidigt och göra frukost. Jag hade tänkt sätta mig vid poolen och läsa min bok, men redan klockan 8 var det alldeles för varmt för att vistas i solen, så det här fotot är egentligen ljug. Jag fick gå och sätta mig i skuggan istället.

När de andra hade vaknat och blivit hungriga åkte vi till Ace Hotel, Palm Springs mest hipsteriga ställe, för att äta brunch.

Och sen återvände vi till vår enkla boning (ja, det är en golfbana i bakgrunden) för att flyta runt i poolen i ett par timmar till. Vattnet var över 30 grader varmt så det var inte så svalkande, men skönt ändå!

Mitt happy place. Är sällan så lycklig som när jag får tillbringa en hel helg med att köra hoj, poolhänga och umgås med några av mina bästa personer. Plus att jag hade lite efter-semestern-ångest efter att ha varit tillbaka på jobbet i två veckor, så det här kändes välbehövligt.

Vid 15-tiden skulle Sarah och Talia åka vidare till LA för att gå på spelning, så då drog jag på mig kevlarkläder och integralhjälm och åkte hemåt med svetten rinnande längs ryggraden, hehe. Fast bara tills jag hade kommit upp i bergen en bit, där var det betydligt behagligare temperatur.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *