Vardagsanekdoter

Jag är hemma!

Jag kom hem från Kroatien sent i lördags kväll, efter sammanlagt tre långa flygresor. Nu är det måndag och jag är ganska jetlaggad. I morse vaknade jag till exempel klockan 4:30 och kunde inte somna om. Jag var på jobbet klockan 6:25, innan min väckarklocka ens hade ringt. Det var alldeles mörkt ute när jag gick hemifrån, så jag fick se en alldeles strålande soluppgång från mitt kontor på 11:e våningen (bildbevis ovan). Och så får jag gå hem tidigt. Så jag klagar väl egentligen inte.

Kroatien var i alla fall hemskt vackert, om än lite kallt. Fler inlägg om resan kommer snarast! Under tiden kämpar jag på med att hålla mig vaken om kvällarna genom att planera in en massa saker att göra. Så här ser planerna de närmaste dagarna ut…

Måndag (alltså idag): Ska åka och kolla på en motorcykel som jag funderar på att köpa. Vi får egentligen inte plats med fler motorcyklar hemma, så det vore kanske bäst om jag inte köpte den. Vi får se hur det går helt enkelt.

Tisdag: Mitt jobb ställer till med ett stort Celebrating Women-party som jag tänkte gå på. Känner att jag behöver en anledning att klä upp mig och komma ut ur huset om jag ska lyckas bli av med den här jetlaggen hyfsat snabbt (alltså istället för att sitta hemma och somna på soffan klockan 19:30).

Onsdag: Har jag sagt att min bil blev påkörd för ett par veckor sen? På onsdag ska jag i alla fall lämna in den för lagning, samt plocka upp en hyrbil som försäkringsbolaget betalar för. Sen ska jag och Katie hem till en kompis som har en screenprinting-business för att trycka lite tischor för ett projekt vi håller på med (mer om detta snart). Och sist men inte minst ska Paul och jag äta middag hemma hos Katie och Jordan.

Sen har jag inte planerat in något mer eftersom jag inte vet om jag kommer vara pigg eller helt död. Kan bli spännande detta.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *