Vardagsanekdoter

Det läskigaste på hela Halloween

Idag är det Halloween aka årets roligaste högtid. Jag orkade inte komma på en till utklädnad, så jag körde på min Amy Winehouse-peruk idag också. Den är så högt tuperad att jag knappt fick plats i min bil imorse, takhöjden är för låg. Så här ser vi ut på kontoret idag i alla fall:

I övrigt tog Paul och jag ner alla våra Halloweendekorationer från framsidan av huset igår. Vi planerar att sitta inne och gömma oss med släckt utebelysning ikväll så att det inte kommer några barn och knackar på för att tigga godis. Barn är mycket läskigare än spöken och häxor och sånt. 

En annan grej vi firar den här veckan? Indictment Week! Äntligen händer det något i hela den här Rysslandshistorien. 

3 Comments

  • Annika

    Hahaha! Slapp ni barn? Vi går bara bus-eller-godis till de hus som har en pumpa eller någon annan Halloween-dekoration utanför huset, hoppas USA-barnens föräldrar kör på samma regel 🙂

    • Cinderalley

      Ja, här brukar det vara så att om man har tänd utomhusbelysning (porch light) så är det fritt fram att knacka på. Vi fick bara ett besök, och det var Pauls kompis son som var ute med sin mamma och kände igen vårt hus. Vi hade dock inget godis att ge, så ett av barnen GAV oss godis istället. Haha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *