Helgen som gick

En helg som började bra och slutade i en massaker

Igår var en ganska tuff dag, jag har svårt att hantera det nattsvarta nyhetsflödet på sistone. Så mycket hat och våld. Men jag tänkte i alla fall göra ett försök att blogga varje dag den här månaden, och i så fall behöver jag fokusera på något positivt i alla fall för en liten stund. Så här kommer ett par bilder från i söndags.

Katie och jag launchade vår nya blogg Red Rag Garage på söndagsmorgonen och ville fira med champagne. Så vi styrde upp en tidig brunch med bottomless mimosas på en ny vegansk restaurang som heter Donna Jean. Det var perfekt!

Jordan och Edith var med också. Stackars Edith hade dock lunginflammation (!) och var inte på topp.

Så efter brunchen la vi oss på en filt i Balboa Park och vilade. Alla låg i skuggan utom jag. Måste carpa de sista sommardagarna innan det börjar bli mörkt alldeles för tidigt igen.

Sen åkte jag hem för att gå ut med Lola. Precis när jag var på väg hem till Katie och Jordan igen så gled Paul in på uppfarten. Han hade varit i LA på spelning kvällen innan och sovit över hos en kompis.

Medan Paul duschade och tog det lugnt i någon timme så gick jag, Katie och Jordan ner till Adams Avenue Street Fair som pågick ett kvarter från deras hus. Men det var alldeles för mycket folk där så vi orkade bara gå runt i ca 10 minuter innan vi gick hemåt igen.

Resten av kvällen satt jag på Katies soffa med minst två av hennes hundar i knät och kollade på gamla säsonger av RuPaul’s Drag Race. Och det var den söndagen. Nästa morgon vaknade jag till en news alert om massakern i Las Vegas, och så var vi tillbaka i misären igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *