Vardagsanekdoter

En rafflande tisdag med avloppsproblem, kattkräks och smutsigt hår

Jaha, det här med att fokusera på det positiva? Det går sådär.

Bara några minuter efter att jag hade skrivit gårdagens inlägg så gick jag in i badrummet för att borsta tänderna, och upptäckte att vi hade stopp i badkaret. Paul hade duschat några timmar tidigare, och badkaret var fortfarande fullt av vatten. Det var dock för sent på kvällen för att göra något åt det, så jag gick in i sovrummet istället. Paul låg redan och sov, så jag smög in utan att tända några lampor… och trampade rakt i en hög med kattkräks. Strategiskt placerad precis bredvid min sida av sängen, så himla snällt av katterna.

Det gick ju inte att tvätta foten i badkaret så jag fick göra det i handfatet istället. Sen torkade jag upp kräkset och gick och la mig.

I morse när jag vaknade var badkaret fortfarande fullt med vatten och jag behövde verkligen tvätta håret, så jag fick gå till gymmet och duscha där istället. Passade på att träna i typ 15 minuter och kolla på nyheterna när jag ändå var där, så det var inte totalt bortkastat.

Ikväll ska vi på födelsedagsmiddag för en kompis som fick sparken från sitt jobb (där hans tjej fortfarande jobbar) för några dagar sen, så där lär det inte heller vara fullt av glada miner.

Och Kalifornien står i lågor.

Men, ehh. Bilen går bra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *