Metabloggande

Ska vi ha en frågestund kanske?

Hörrni, jag tycker att det har gått rätt bra att blogga varje dag den här månaden faktiskt (förutom en kort paus förra helgen), men just idag har jag verkligen ingenting att skriva om. Så vi kan väl köra en frågestund! 

Fråga vad ni vill – det kan handla om motorcyklar, mat, att bo i USA, tatueringar, djur, kärlek, jobb, politik, vilken som är den roligaste SNL-sketchen (ok, svaret är denna) eller vad som helst egentligen. Så försöker jag svara så gott det går (förutsatt att någon faktiskt frågar något, annars blir det ju lite pinsamt). Det går även bra att komma med rubrikförslag.

Okej? Okej!

12 Comments

 • Jenny

  Jag tänkte på det du skrev om förändring för lite sedan, och att du sen blev vegan och det “räckte”. Blir du någonsin rädd för den här känslan av att något måste förändras?

  Sen undrar jag vilken plats som är din tryggaste och din otryggaste?

 • Ida

  Om du söker jobbet för New York times och får det. Kommer du att ta det eller inte?
  Vad har du för tankar om jobbet? Berätta mer.

 • Egon

  Du kanske inte alls vill skriva om detta, men jag undrar vad som hände med snubben du var gift med? Jag missade hela den delen av ditt liv tror jag.

 • Anna

  Du är så cool!

  Har du vänner som inte älskar motorcyklar?
  Är det svårt att få vänner i USA? I Sverige tycker jag att det är svårt att få nya vänner när man är vuxen.
  Vad är du rädd för?

 • Linda

  Vilken av alla dina tatueringar är du mest/minst nöjd med? Och kostar det typ lika mycket att tatuera sig i USA som i Sverige?

 • Emy

  Har följt din blogg länge men har aldrig kommenterat förrut, tänkte att det var dags!

  Jag älskar din stil och din utstrålning, blir alltid lika sugen att börja sy kläder med inspo från dig och andra tjejer med liknande stil/smak.
  Har du någon stilikon eller någon som du hämtar inspiration ifrån?

  Och sen skrev ju du om någon creepy person som lämnade massa medelanden på din bil etc, vad hände med det och kom du fram till vem det var?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *