Bilar och sånt

Om (icke-)jakten på muskelbil

CC:
Hur går det med letandet av muskelbil? Är det mc för hela slanten, eller kommer ni cruisa runt nåt mer i Shoeboxen?

Jag berättade för Paul att jag hade fått den här frågan på bloggen och han fick lite panik över att folk tror att han har glömt bort sin Shoebox (dvs hans -51 Ford). Vi har inte kört den på ett tag eftersom Paul håller på att slipa ner lacken på hela bilen för att lacka om den. Han har hållit på i flera månader och är kanske… halvfärdig? Allt vi äger som är ens i närheten av garaget är i alla fall täckt i slipdamm, så det är ju kul. Men kanske att han kan köra bilen igen någon gång nästa år? 

Sen var det det här med muskelbil, ja. Jag hade en del pengar sparade för att köpa en Nova eller liknande för ett knappt år sen, men sen la jag de pengarna på att köpa min Infiniti istället. Jag kollar fortfarande Craigslist för muskelbilar till salu med jämna mellanrum, men det har inte dykt upp något intressant där på ganska länge. Och just nu känner jag mest att jag kanske inte behöver ett till fordon? Jag funderar dock på att sälja en av mina motorcyklar (min chopper, som ändå bara står i garaget och samlar damm) och köpa något annat istället. Men det blir nog i så fall en annan hoj. Vi har liksom fem motorcyklar och tre bilar som det är och det är bara hojarna som får plats i garaget.

I-LANDSPROBLEM!

2 Comments

  • CC

    Haha, det var inte meningen att ge honom panik?
    Allt har sin tid.

    MC tar ju definitivt mindre plats i garaget än en muskelbil…. ?
    Plötsligt gör du väl ett fynd som med din Lincoln, just för att du inte letar☺

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *