Irritationsmoment

Kanske hjälper det om jag får klaga lite

Den här veckan har varit ganska jobbig. Vet inte vad det är, men jag känner mig bara trött och less på allt. Jag jobbar för mycket och tjänar för lite pengar, det blir mörkt för tidigt, det verkar knappt finnas några män med makt som inte tar sig friheter med kvinnors kroppar, den här veckan går för långsamt, republikanernas nya skatteplan kommer att förstöra USA:s ekonomi, jag har mens, alla på mitt jobb är sjuka så det är bara en tidsfråga innan jag blir smittad, jag har inte kört hoj på en vecka, alla mina hudvårdsprodukter är slut men jag vill inte åka till Sephora två veckor innan jul, jag har använt för mycket data på mobilen den här månaden och min operatör har dragit ner så mycket på min internethastighet att jag inte kan lyssna på poddar, och på tal om internet så röstade jävla FCC idag för att upphäva lagen om nätneutralitet. Och dessutom ska jag få tandställning nästa vecka och i väntan på detta har jag ett gäng gummiband mellan tänderna som gör att hela munnen gör ont. 

Jag gjorde i alla fall den här perfekta fickparkeringen idag. Alltid något.

6 Comments

 • Jenny

  Vad blir det for sorts tandstallning? Over tanderna eller en sandar man inte ser? Hade en san man inte ser sjalv och det verkar som on ingen jag kanner har hade en san. Sen senare i livet var jag tvungen att ha gummiband i tanderna men det var en ganska snabb grej.

   • andrea

    Shit, sån drömmer jag om! Du får gärna hålla ordentliga tandställningsuppdateringar. Jag är sjukt nyfiken på hur det känns, hur det ser ut etc. Vet du hur länge du kommer behöva ha den ungefär?

    • Cinderalley

     Ska absolut skriva om det! Jag sköt upp att få tandställningen insatt tills nästa vecka eftersom vi skulle åka till Guatemala mitt i alltihop, så uppdateringar kommer snarast. Ska ha den i 18 månader, sen får vi se!

 • Ulf

  Åhhh, hjärtat!
  Jag vet precis hur det känns med gummisnoddar mellan tänderna och tandställning. Det är inte skoj, men man vänjer sig. Och det går över, jag lovar.
  Vad gäller alla övriga klagomålsärenden så får vi ta hand om dem allteftersom. Vilket ska vi börja med?
  Grattis till fin fickparkering – så ska det se ut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *