Vardagsfilosoferande

Lite blandade uppdateringar

Tiden går just nu jättelångsamt och alldeles för fort på samma gång. Hur är det ens möjligt att ha så här mycket att göra på jobbet bara några dagar innan jul?

På lördag sticker jag och Paul till Guatemala med åtta av våra närmsta vänner. Jag är enormt peppad på detta samtidigt som jag känner mig lite orolig. Att resa med så många personer gör att allt blir svårare och tar längre tid, och jag hoppas att vi fortfarande gillar varandra efter den här resan. Att resa tillsammans måste vara det ultimata vänskapsprovet. 

Jag fick ett par böcker i julklapp av min pappa och en av dem, Isabelle Ståhls Just nu är jag här, läste jag ut innan jag ens hann skriva ett tack-för-böckerna-mejl till pappa. Men alltså, jag vet inte, var den bra? Jag fick mest ångest av att läsa den. Lite samma känsla som jag fick av Kalmars jägarinnor och Tripprapporter. Har inte lyckats läsa ut någon av dem dock.

Vi var på bröllop i söndags och bodde på hotell efteråt, 10 minuter hemifrån. En liten spontan staycation sådär. Jag fick dock så himla ont i nacken av kuddarna i hotellsängen och kunde knappt röra mig nästa dag. Har även hittat mina första gråa hårstrån. Det känns som att jag har åldrats minst 10 år under 2017. 

What else? Det regnar ute just nu, för första gången på flera månader. Hoppas att regnet håller i sig och hjälper till att släcka alla bränder i Kalifornien. 

2 Comments

  • Ulf

    Det är nog första gången jag ser att du önskar att regnet ska fortsätta!
    Vi håller tummarna för att det gör det.
    Och håller tummarna för att resan går bra och att ni fortfarande är vänner också efter resan.
    God Jul och God Tur!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *