Metabloggande

Mina 9 mest gillade Instagrambilder 2017

Tycker nästan att det är lite pinsamt att lägga upp det här, mest för att alla mina mest gillade bilder ser ungefär likadana ut? Men jag har ju ett ganska nischat konto, det är 90% bilder på mig och min hoj, och lägger jag upp foton på något annat får jag inte alls lika många likes. Aja, here we go. Jag har hittills i år fått 120,003 likes, vilket är FÄRRE än förra året. Men jag la i och för sig upp många fler bilder 2016 än jag gjorde i år. 

1. Den första bilden jag la upp på min nya hoj när jag köpte den för två veckor sen letade sig in på förstaplatsen. 2,108 likes.

 

2. Exakt samma pose som första bilden fast annan hoj och annan bakgrund. Tydligen en populär pose? 1,825 likes.

 

3. En throwback-bild från Babes Ride Out som jag la upp för att peppa inför årets BRO. 1,615 likes.

 

4. Någonstans längs med en helt tom landsväg i den mexikanska öknen. 1,457 likes.

 

5. Jag tog det här fotot med självutlösare när jag satt på garageuppfarten och tvättade hojen och drack vin för ett par månader sen. Vet inte riktigt varför så många gillade det? 1,334 likes.

 

6. Det senaste fotot jag la upp, på min nya hoj när jag körde den runt kvarteret första gången förra helgen. 1,331 likes. 

 

7.  På ett övergivet järnvägsspår mitt ute i ingenstans, från i februari. 1,269 likes.

 

8. En gammal beprövad pose framför Salvation Mountain i våras när det var nästan 50 grader varmt ute. Vilket man ser på mitt tomatröda överhettade ansikte. 1,207 likes.

 

9. Nya hojen IGEN. Så sjukt att alla foton jag har lagt upp på min nya hoj hittills har kvalat in på den här listan. 1,187 likes.

***

Vill påpeka att även om det inte ser ut så av de här bilderna att döma så har jag faktiskt ordentliga motorcykelkläder på mig 95% av tiden när jag kör hoj. De gör sig inte lika bra på foton dock.

Om ni vill se fler bilder på mig och mina motorcyklar så heter jag @cylinderella på Instagram. 

10 Comments

 • Ronja Therese

  ÄLSKAR ditt Instagram-konto! Blir så inspirerad haha. Har dessutom läst din blogg i x antal år och nu när jag äntligen har en egen liten hoj är inte intresset mindre direkt!

  Och tvätt- och vinbilden är ju så himla mysig på något sätt 🙂

   • Ronja Therese

    Hehe, en strypt Kawasaki Er5 för tillfället. Men supersmidig första hoj som jag kommer bra överens med, även om den i framtiden troligen byts ut mot någon café racer eller något i äldre stil, om jag känner mig själv rätt!

    På tal om hojar, går det bra att beställa Red Rag Garage-merch hit till Sverige? Hur blir det med frakten och sånt där då? (så jäkla snygga tanks/t-shirts!)

 • Johanna

  Grymma bilder!!

  Jag får mest likes när jag lägger upp bilder på min unge, haha. Känner mig dock alltid ”skyldig” när jag gör det och ”duktig” när jag lägger upp helt andra bilder (som folk aldrig like:ar lika mkt..) Jaja.

  Gillar ditt konto mkt!

  • Cinderalley

   Nämen det kanske är så att folk gillar när man lägger upp bilder på sånt man bryr sig om? Det märks liksom. Gillar ditt konto också 🙂

 • Helen

  Du lägger alltid upp fina bilder. Jag är inte ett dugg intresserad av motorcyklar men du får det ändå att se coolt ut.
  Keep up the good work! Och God Jul på dig!

 • Anna N

  Nr 5-bilden är bara så himla fin! Du är jättefin och ljuset är så vackert. Verkar ju superskönt att sitta där och njuta av vin och tvätt!
  Kram Anna N

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *