Bilar och sånt,  Helgen som gick

Mooneyes Xmas Party 2017

I ganska många år nu har jag haft samma tradition den andra helgen i December: att åka upp till Los Angeles på lördagen för att gå på bilträffen Mooneyes och sen köra direkt därifrån till Ventura för att gå på motorcykelträffen Chopperfest på söndagen. Nu blev Chopperfest inställt pga bränderna i Ventura, men vi bestämde oss för att i alla fall ta oss till Mooneyes.

Det här gänget hade vi fått ihop: Jordan, Katie, Ace, jag, Paul och Jess. Här på läktarna för att kolla på drag races.

Vi gjorde det man gör mest på Mooneyes: gick runt och tittade på fina bilar.

Jess och jag hade identiska solglasögon (och identiska magväskor) på oss dagen till ära. Ej med flit! Men jag fick de här solglasögonen i födelsedagspresent av Jess eftersom hon visste att jag gillade hennes så mycket, så vi skulle nog ha råkat matcha förr eller senare oavsett.

Så typiskt vårt gäng att hitta de få hojarna som var på plats och hänga vid dem istället för att kolla in fler bilar.

Devil’s in the detail.

Efter ett par timmar fick jag akut blodsockerfall och var tvungen att hitta något att äta, så det fick bli det enda veganska de hade på hela festivalen, en majskolv utan smör.

Det är svårt att undvika politiska statements i dessa tider. Uppskattade i alla fall denna.

Om några år kan vi titta tillbaka på den här bilden och minnas det exakta ögonblicket då min kille förvandlades till The Dude i Big Lebowski.  

Obligatorisk pose framför dagens bästa lowriders.

Efter ganska många timmar på Mooneyes var vi trötta och svettiga och hade ont i fötterna från allt promenerande, så då åkte vi hemåt igen. 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *