Motorcyklar

Välkommen till familjen, Stabitha Christie

Som jag nämnde i förra inlägget köpte jag alltså en ny motorcykel i helgen, och här är är hon, min shovelhead.

Jag köpte den här hojen av Pauls lillebror Brian, som bor i Memphis och aldrig kör den. Så den stod bara och samlade damm i deras pappas garage i Kalifornien, och när vi var där och hälsade på över Thanksgiving kom jag på att jag ville köpa den. Så jag messade Brian ett bud och han accepterade det på en gång. 

Och nu i söndags körde jag alltså tre timmar norrut för att hämta upp den. Eftersom den har stått ganska länge behöver den lite smågrejer fixade innan den är körbar, men det borde vara hyfsat enkelt: nytt batteri, ny olja och bensin, rengöra förgasaren, fylla på däcken, såna saker. Annars tänkte jag inte ändra så mycket. Nytt styre och eventuellt ett nytt säte bara. Det är för övrigt Pauls andra lillebror Adam som har lackat tanken och bakskärmen. Alla är hojgalna i den här familjen!

Jag har döpt henne till Stabitha Christie, efter den här låten med mitt favoritband Against Me. Min andra hoj är också döpt efter en låt, och det är förresten den här bloggen också, så det kändes som ett bra tema. 

Visst är hon fin?

2 Comments

  • CC

    Så fin!

    Blir det Mooneyes istf Ventura? (Beroende på bränder så klart)
    Våra kompisar från Tacoma (Blacktop Rebels ) var på Mooneyes i Japan förra helgen och på vägen hem stoppar de på X-mas Party i Irwindale☺ !
    Vår kompis Josh (thedayolds) gör det sista på en chopper som förhoppningsvis ska åka på flaket på hans kompis Econoline till Irwindale ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *