Vardagsfilosoferande

Om stilikoner, inspiration och stalkers

(Jag kom på att jag hade glömt att svara på några av frågorna från den här frågestunden, men bättre sent än aldrig!)

Emy:
Har följt din blogg länge men har aldrig kommenterat förut, tänkte att det var dags!

Jag älskar din stil och din utstrålning, blir alltid lika sugen att börja sy kläder med inspo från dig och andra tjejer med liknande stil/smak.
Har du någon stilikon eller någon som du hämtar inspiration ifrån?

Och sen skrev ju du om någon creepy person som lämnade massa meddelanden på din bil etc, vad hände med det och kom du fram till vem det var?

Tack snälla för fin kommentar! Blev också väldigt glad av att höra detta eftersom jag själv inte tycker att jag har en speciellt spännande stil längre, har blivit för gammal och lat. Jag följer i alla fall en hel massa inspirerande kvinnor på Instagram, en del som jag känner personligen och några som jag aldrig har träffat. Här är några av de vars stil jag verkligen gillar:

@fairweatherhebrew
@twiggylevy
@genevieve_davis
@mudhoneyy
@jaymedarling
@niinhellhound
@leahhofff
@sammijefcoate
@velvetdesperado
@britdisarming

Angående personen som lämnade lappar på min bil och vid min dörr för några år sen: Jag fick veta långt senare att det var en av mina dåvarande vänner som hade skrivit lapparna. Den här personen var den första jag anklagade när det började eftersom hen har den typen av “humor”, men hen hade ett alibi för den första lapplämningen (senare fick jag veta att hen hade anlitat en kompis för att lämna lapparna hos mig just av denna anledning). Jag bröt all kontakt med den här personen, av helt andra anledningar, innan jag fick veta att det var hen som var min “stalker”. Orkar verkligen inte ha den här nivån av drama och negativ energi i mitt liv. 

6 Comments

  • Cinderalley

   Om jag ska vara helt ärlig tror jag att det är en typ av person med sociopatiska tendenser… Men nu spekulerar jag bara.

 • Emy

  Började följa några av dom du tipsade om på instagram. Kul med ny inspiration. Skönt att höra på ett sätt att det kom fram vem det var men otroligt obehagligt, en sån person kan vara utan i sitt liv!

  Glömde fråga om du inte kan göra ett inlägg eller liknande på bloggar du följer , behöver få tips på nått nytt och läsa!?

  • Cinderalley

   Jo det kan jag absolut försöka göra! In the meantime, många av bloggarna jag läser är länkade här på bloggen under “Länkkärlek”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *