Bra saker,  Helgen som gick

En lördag på Big 3

Den här helgen var det Big 3, ett årligt swap meet för bil- och motorcykelentusiaster på en gigantisk parkeringsplats i San Diego. Jag gick dit igår med Katie, Stacey, Ryan, Ace och Paul. Katies man Jordan var redan där, han hade sovit i en trailer på parkeringsplatsen så att han kunde vakna tidigt och sälja grejer. Och Katie hade en ny tatuering.

Vi försökte bland annat sälja Ryans hoj, men det var ingen som köpte den. Däremot lyckades Paul och jag sälja en massa skrot vi hade i garaget. Tjänade lite pengar och blev av med saker vi inte använde, så win win på den. 

Vi gick runt och kollade på saker också. Jag hittade ett varmt skinnställ jag verkligen ville ha, men gubben som sålde det ville ha alldeles för mycket pengar och var immun mot mina prutförsök, så det blev ingen deal. Att pruta är annars en av mina specialiteter. 

Efter att vi hade gått runt på Big 3 exakt hela dagen och var trötta i benen åkte vi till Anthem för att äta en tidig middag. Anthem är alltså den nya veganska restaurangen som just har öppnat i våra hoods. Deras kycklingwrap är bland det godaste jag vet just nu. Kan ni ens fatta att allt detta är veganskt?!

Detta var min skörd från Big 3: två par boots, en Stetson-hatt, en vegamössa, en vintage-denimväst, en Harley-tisha samt två små knoppar till växelpedalen på min ena hoj. Jag behövde egentligen bara en, men fick den andra gratis. Är speciellt nöjd med Stetson-hatten. Jag har funderat på att köpa precis en sån här ett tag, men de kostar runt tusenlappen nya. Den här fick jag för 80 spänn. 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *