Motorcyklar

En massa bilder på mig och min kille och våra hojar

Nä idag jag ingenting spännande att blogga om, igen. Men nu har jag sagt att jag ska blogga varje dag så jag har inte så mycket val! Vi kanske kan titta på lite bilder? Paul och jag blev fotade på våra hojar för ett par veckor sen av Jesse Bowen (samma person som har tagit fotot i min bloggheader) och jag tycker att bilderna blev så fina. Här är några av mina favoriter:

Borde kanske sparat dessa till imorgon och gjort någon sorts alla hjärtans dag-inlägg istället? Jaja, too late. Om ni har något speciellt ni vill läsa om får ni hemskt gärna säga till!

6 Comments

 • Emelie

  Älskar när du skriver varje dag även om det inte blir om något speciellt! Har följt din blogg i många år nu, dels för att du verkar helt awesome och tar så fina bilder och dels tror jag det är någon sorts ”Sliding doors” grej för mig; om jag inte hade valt att skaffa barn när jag var 19, vad hade hänt då? OBS! Är ej missnöjd med mitt liv, tvärtom, men alla funderar nog ibland på hur det hade kunnat bli annorlunda om man gjort andra val ? Tack för en superbra blogg!

 • Jenny

  Håller med Emelie, du behöver inte skriva om något speciellt.
  Blev även nyfiken på det där som hon skriver om sliding doors, vilket är dina tre största slinding doors-ögonblick?

 • Torben

  Hej Sinderalley ! Oj vilken fin och välgjord blogg! Jag blir verkligen sugen på en tur till Mexico! Ser lite jobbigt ut med körställning men jag har blivit lite bortskämd med komfort på Electran ( skulle aldrig sålt den)
  Har. åkt mycket här i Europa och älskar det, men nu står USA på tur och Sturgis har jag på önskelistan!
  Fortsätt gärna att inspirera!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *