Vardagsfilosoferande

Lovett or Leave It

Jag var och såg podcasten Lovett or Leave It live här i San Diego igår kväll. Så himla typiskt mig att inte kunna göra något med måtta – jag gick från att aldrig ens ha lyssnat på en podcast för bara några månader sen till att nu vara ett superfan som går och ser dem spelas in live? Aja. Det var i alla fall hur bra som helst. Om ni inte har lyssnat på Lovett or Leave It så är det en extremt rolig spinoff från Pod Save America, med Jon Lovett som tidigare har jobbat som talskrivare för Hillary Clinton och Obama. Rekommenderas om man är lagd åt vänster och intresserad av amerikansk inrikespolitik. 

Två grejer jag tänkte på igår kväll:

1. Det var fint att sitta på en slutsåld föreställning tillsammans med 1300 främlingar och kunna utgå från att inte en enda av dem röstade på Trump. 

2. Hela showen ägde rum på Balboa Theatre, en teater i downtown som jag har varit på flera gånger tidigare. Det här var dock första gången jag kan minnas att jag behövde gå igenom en metalldetektor för att komma in. Anar att detta har att göra med skolskjutningen i Florida förra veckan och den nationella vapendebatten som pågår just nu. Oavsett känns det ganska otryggt att tänka på vilken måltavla en stor lokal fullpackad med folk rent teoretiskt utgör för någon som vill skapa kaos. 

4 Comments

 • Honey

  Avundsjuk! Så bra podcast! Jag var och såg Pod save America när de var i Stockholm i januari, också himla bra så klart, men jag har en soft spot för Lovett. Rolig OCH så sjukt skärpt!

  • Cinderalley

   JA! Och jag är avundsjuk på att du var på PSA i Stockholm! Lyssnade på det avsnittet och önskade att jag hade varit där.

 • Anja

  Cool! Jag lyssnar pa PSA och PStW hela tiden, anda sen forsta avsnittet tror jag. Har inte borjat med Lovett or LEave it an men kanner att jag maste nu 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *