Musik

Min andra pojkvän

Paul och jag har en väldigt romantisk kväll som pågår just nu. Jag sitter i soffan i mjukisbyxor med ett glas vin i handen och skriver detta, han ligger och sover. Klockan är 20:30 och om en dryg timme ska vi ta oss ut på stan och gå på spelning. Minns inte riktigt sist jag gick ut på en vardag (eller på en icke-vardag för den delen) men Chuck Ragan spelar ikväll och han är en av väldigt få artister som kan få mig att stanna ute till efter läggdags. Eller snarare: gå ut efter läggdags, eftersom vi inte lär åka hemifrån förrän vid 22-tiden. 

Paul går upp så himla tidigt (klockan tre på morgonen) så han tyckte att det var en bra idé att gå och lägga sig vid 17:30 för att få lite sömn innan spelningen. Ska gå och väcka honom om en stund, så vi får se om han fortfarande tycker att det var en bra idé.

Om jag inte visste bättre skulle jag kanske tro att vi är för gamla för att gå ut på en onsdag. 

Ovan: bonusbild på när jag träffade Chuck Ragan för ett par år sen. Åh, Chuck. Paul brukar skämta om att han är min andra pojkvän. Så det känns ju på något sätt ändå passande att det är alla hjärtans dag idag. 

4 Comments

  • Ingrid

    Men oj, nu blir jag väldigt nyfiken på vad Paul jobbar med. Är det jobbet i sig som kräver tidig uppstigning eller har han lång väg att pendla?

    • Cinderalley

      Det är jobbet i sig, han börjar klockan 4 på morgonen 🙁 🙁 🙁 Han jobbar första skiftet som maskinarbetare i en fabrik som tillverkar gasturbiner (tror jag att det heter på svenska).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *