Vardagsfilosoferande

Nä vi kanske skippar Boston då

Som ni kanske minns vann jag och Katie varsin resa för två till Boston förra veckan, med brasklappen att resan måste ske innan 11 mars. Nu råkar vi båda två ha helgscheman som är i princip fullbokade ända till slutet av mars, men vi lyckades ändra lite planer och bestämde oss för att åka 17-19 februari eftersom det är en långhelg. Så idag ringde vi för att boka flygbiljetter, och fick veta att alla resor var fullbokade den helgen. Så vi är tillbaka på ruta ett. Det blir kanske ingen Bostonresa i alla fall då? Lite surt.

Men en bra grej är att eftersom vi inte sticker till Boston 17-19 februari så kunde vi återgå till vår originalplan för den helgen: att ta hojarna ner till San Felipe i Mexiko och hyra ett hus på stranden i ett par dagar. Är ärligt talat så himla mycket mer peppad på detta än att behöva köpa vinterkläder och gå runt i snön och frysa på östkusten. Bilden ovan är tagen på väg hem från San Felipe förra året. Bara öken och berg och hav och inga bilar så långt ögat når. Ska bli så fint. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *