Vardagsanekdoter

Ska bli bättre på att blogga i februari och en ny vegansk restaurang

Här var det tyst! Det tänkte jag råda bot på genom att försöka blogga varje dag i februari. Så bered er på en del ganska ointressanta vardagsinlägg. Vi kan börja med detta. 

På lördag öppnar en ny vegansk restaurang som heter Anthem i mina hoods. De hade tidigare en food truck på en massa farmers markets i stan, men nu blir det alltså riktig restaurang av det hela. De kommer även att ha en vegansk deli och marknad där man kan köpa i princip allt man behöver för att laga vegansk mat hemma på ett och samma ställe. Så himla bekvämt. Min kompis Dannielle är en av personerna bakom det här projektet, så igår fick jag och Edy komma och provsmaka ungefär hundra olika rätter från den nya menyn och allt var SÅ GOTT. Några exempel:

Jag kan i och för sig fortfarande inte äta riktig mat om den inte är väldigt mjuk eller skuren i pyttesmå bitar, så de där burgarna var det ju bara att glömma. Här är i alla fall en artikel jag skrev om detta ställe. Tips om ni har vägarna förbi San Diego!

En rolig grej är för övrigt att kocken på Anthem tidigare spelade bas i deathgrindbandet Cattle Decapitation. Vet inte riktigt hur det bandnamnet går ihop med att vara vegankock, ha.

5 Comments

  • Jenny

    Haha, varlden ar liten; min kompis fd spelade ocksa i Cattle Decapitation. Tror de var alla veganer, iaf nar jag bodde i Sverige var det en kompis till mig som alltid babblade om just det bandet och hur ironiskt band namnet var. Sen flyttade jag hit och alla kande alla i bandet typ. Ar sa himla pepp pa Anthem! Har redan sagt till Robert att jag tanker inte ata fodelsedags middag nagon annanstans och det far han leva med.

  • Linda

    Drömmen med ett sådant ställe. Lär väl dröja innan något liknande kommer hit även om veganutbudet blir bättre och bättre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *