Sportrelaterat

Vinteeerrrrrrr here we come

Vi har hyrt en stuga i fjällen den här helgen. Eller ja, i Big Bear, ett par timmar norrut. Jag brukar åka snowboard där någon gång om året, men det är alltid väldigt uppenbart att man fortfarande är i södra Kalifornien. Det brukar vara tillräckligt varmt för att åka utan jacka, och när man tar lunchpaus kan man sitta ute i solen i bara t-shirt. Plus att det inte är snö någon annanstans än i backarna. Min kollega som var i Big Bear för någon månad sen sa att det var 25 grader varmt, så till och med konstsnön var nästan helt borta. 

Men eftersom vi de senaste veckorna har haft en sällsynt *riktig vinter* här i SoCal ska det vara åtta minusgrader när vi är i Big Bear i helgen. Och det ska SNÖA. Riktig snö. Jag är så oförberedd på detta, brukar liksom åka snowboard i t-shirt och en hoodie. Men som tur är var jag i Mammoth (där det också blir riktig vinter) förra året och var tvungen att köpa en varmare snowboardjacka. Jag köpte även en ny snowboard häromdagen eftersom min gamla höll på att falla isär. Jag vet dock ändå inte hur sugen jag är på minusgrader och riktig snö. 

Vi är nio stycken som har hyrt stugan i Big Bear tillsammans, men bara tre eller fyra av oss åker snowboard. Resten av gänget tänker enligt uppgift inte lämna stugan och bara sitta i jaccuzzin hela helgen. Det låter ärligt talat som en ganska smart idé. 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *