Tatueringar och sånt

Major fucking complications

Den där tatueringen jag gjorde förra helgen? Detta blev det. Pauls till vänster och min till höger. Lite backstory: Jag har länge tänkt göra en tatuering tillägnad Against Me!, mitt favoritband i hela världen. Men Paul hann före.

Han gjorde det brinnande flygplanet till vänster för några veckor sen, efter en rad i låten Miami, som bara råkar vara min absoluta favoritlåt med AM!. Den raden går “The plane is on fire, the fucking ship is sinking”, och jag ville ju inte vara sämre jag. Så ett sjunkande skepp fick det bli.

Låtens andra vers, samma vers med det brinnande planet och det sjunkande skeppet, avslutas så här: “It’s terminal, inoperable, they’re amputating. Massive hemmorrhaging, major fucking complications!” Därav banderollen.

Båda tatueringarna är gjorda av Brittany på Electric Tiger Tattoo och jag är så glad över att äntligen ha en (något obskyr) tatuering ägnad mitt favoritband. Även om det var Paul som gjorde sin först.

Här är hela låten, inklusive låttext, om någon är intresserad:

Och som lite kuriosa kan jag berätta att jag nu har ordet “fuck” tatuerat på tre olika ställen på kroppen. Som det anstår en mogen 30-something kvinna mitt i karriären.

2 Comments

 • CC

  Snygga de blev!

  Dottern gjorde sin första tatuering härom veckan. Du kanske såg den på min IG?
  Jag var med, för hon ville ha mamma med sig?
  Nästa vecka påbörjar sonen sin chestpiece. (Hur det ska gå på hans späda bringa? ajaj)
  Tja, tatuerade familjen är vi numera ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *