Musik

Brody i mitt hjärta

Tänkte skriva om helgen som gick, men vi tar detta först lite snabbt. Igår var jag hemma från jobbet för att jag mådde illa hela dagen (vet ej varför, verkar vara något mensrelaterat som har börjat på sistone – är det såhär det är att vara över 30?). The Distillers skulle spela i San Diego samma kväll, deras första spelning på 12 år, men jag hade inte lyckats köpa biljetter eftersom de sålde slut 20 sekunder efter att de hade släppts. (Om någon inte känner till Distillers är de alltså ett ganska legendariskt punkband från LA som jag aldrig lyckades se live när det begav sig, men som precis har återförenats. BIG DEAL.)

Men jag har som ni kanske vet ett tight kompisgäng på 10 personer – samma gäng jag var i Guatemala med i julas, och gör allt annat tillsammans med också för den delen – och en av de personerna råkar spela bas i Distillers. Det är en sån där grej vi skämtar om ibland, att Ryan är en rockstar, men nu när bandet har återförenats finns det onekligen vissa fördelar med att känna en musiker. Så igår fick hela vårt gäng komma in på gästlistan. 

Jag mådde illa men tog några ibuprofen och pallrade mig ut i alla fall. Distillers första återföreningsspelning är ändå en ganska stor grej som jag inte ville missa. Det var extremt fullpackat, och SÅ BRA. Brody både såg ut och lät precis som hon gjorde för 12 år sen. På den tiden hade jag förresten Brody-frilla. Alltså, jag hade tagit med ett foto på Brody till frisören och bett om exakt samma frisyr. Efter gårdagens spelning blev jag lite nostalgisk (händer rätt ofta med mig) och letade upp ett foto på detta. WHO IS WHO? Svårt att säga ?

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *