Bra saker

Från illamående till ökensommar

Det har varit lite blandat den här veckan, högt och lågt. Lågpunkten kom natten till igår, när jag vaknade klockan halv tre av att jag mådde så illa att jag trodde att jag skulle kräkas. Det gjorde jag aldrig, men det tog tid att somna om, och när jag vaknade på morgonen mådde jag fortfarande illa. Jobbade hemifrån igår, och idag mår jag bättre igen. Tur, eftersom Paul och jag har en romantisk weekend getaway planerad med start imorgon.

På söndag firar vi nämligen fyraårsjubileum! Fyra år, det är med stor marginal det längsta jag har varit tillsammans med någon. Så häromdagen kom vi på den briljanta idén att boka ett rum på ett lyxigt resort i Borrego Springs, en av mina favoritplatser i Kalifornien. Eftersom Borrego Springs ligger mitt i öknen är det sommarvärme där, runt 32 grader idag, så vi tänkte ta hojarna dit och tillbringa helgen vid poolen med en paraplydrink eller två i handen. 

Vi har helt okej väder i San Diego också just nu, men här är det mer som svensk sommar. Det ska man väl inte klaga på, men jag vill inte ha svensk sommar. Jag vill ha ökenvärme och ligga-vid-poolen-och-svettas-sommar. Jag mår som bäst ju mindre kläder man behöver ha på sig för att vistas utomhus.  

I alla fall visade det sig att våra kompisar Katie och Jordan hade bokat rum på samma hotell i Borrego Springs som oss den här helgen. De är visserligen där för att gå på begravning, men vi hoppas i alla fall på lite kvalitetshäng med dem innan det är dags att åka hem igen. De tog ledigt idag för att få en extra dag vid poolen, så vi har redan fått en massa bilder på hur härligt det ser ut. AAAAHHHHH. Målbild för helgen:

4 Comments

 • Julia

  Alltså jag är så avis haha! Själv bor en ju här uppe i Minnesota och har haft snö sedan den 27e Oktober… snart SEX jävla månader med snö. Wtf. Hittade helt klart mannen i fel delstat haha 🙂 Jaja, det är ju iallafall blå himmel under vintern här och inte ett konstant grått mörker som det är i Sverige under vintern så det är väl något om en ska försöka vara positiv.

  Trevlig tur! 🙂

  • Cinderalley

   NEEEEJ vilket oflyt att flytta från evighetsvinter i Sverige till evighetsvinter i USA! Haha, hoppas mannen är värd det 😉

 • Annak

  Jag tycker också att det är så oerhört skönt med varmt väder och att slippa ha en massa kläder. Sådan lättnad och frihet när man äntligen kan gå ut utan att bylsa på sig 15 lager och gå omkring som en Michelingubbe. Men på senaste tiden har folk sagt åt mig att måste akta sig för solen och man ska ha på sig heltäckande kläder alternativt kleta in sig i solskyddskräm 🙁 Jag tycker det förtar mycket av nöjet och solkräm verkar ju innehålla onyttiga saker också? Har du något tips?

  • Cinderalley

   Har nog inga bra tips tyvärr… jag älskar att vara i solen, men har ALLTID solskydd på mig när jag är utomhus. Använder dock spray, så det blir inte så kletigt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *