Helgen som gick

En lördagskväll på Skate World

Förra lördagen åt jag middag med det här gänget som en förberedelse på något kul.

Vi skulle nämligen åka rullskridskor! Jag hade nya rullor som jag aldrig använt (eftersom jag bara har åkt rullskridskor två gånger tidigare i mitt liv), och den här kvällen var det äntligen dags att inviga dem. Sarah och Katie var också peppade!

Det framgår kanske inte på den här bilden, men det var asmycket folk som man fick akta sig för. Skulle helst vilja åka till rinken och öva när det är helt tomt, annars får man mest köra slalom mellan små barn och tonåringar som kollar på sina mobiler, vilket känns farligt. En kvinna ramlade för övrigt och bröt benet så illa att hennes fot var vriden 180 grader när de rullade ut henne på en bår. HU!

Detta var roligt dock: det visade sig att Paul är SKITBRA på att åka rullskridskor. Resten av oss suger på detta, så vi var allihopa lite chockade över att den äldsta personen i gänget har såna här dolda skills. 

2 Comments

  • Anna Nio

    Haha, hänger han mycket på roller discos eller? Skitball att vara bra på sånt iofs – jag har ett par supersnygga 70-talsskrillor som jag verkligen aldrig åkt med, för att jag inte kunde komma på när, var, eller hur jag skulle använda dem. 🙁

    • Cinderalley

      Haha jag vet inte!? Ja så känner jag också.. man får väl hitta på något tillfälle helt enkelt?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *