Helgen som gick

Helgen som gick, med en massa babes i öknen

Det verkar som att ni har sommar i Sverige just nu, låter skönt! Här i San Diego är vi mitt inne i den sämsta tiden på året, nämligen May Gray/June Gloom. Vi som bor nära kusten har knappt sett till solen på två veckor. Så himla deppigt. Har sagt detta tidigare, men säger det igen: om ni funderar på att besöka södra Kalifornien, gör det inte i maj eller juni! Vilken annan månad som helst är betydligt trevligare. 

I lördags var jag så less på den gråa himlen att jag satte mig på hojen och åkte österut. Bara några mil inåt landet var det blå himmel och strålande solsken. Jag tog den slingrigaste vägen jag kunde hitta…

Hit! Till Borrego Springs, där det var 33 grader varmt. Jag checkade in på ett westernhotell och beundrade utsikten från rummet. Palmer, berg och öken. Alla mina favoriter.

Sen bytte jag om till badkläder och gick ner till poolen. Där hittade jag Jaime, Brittany, Rachil, Ashmore, Leila och Tamara, som alla var där för att fira Brittanys födelsedag. Eller, det var ju jag också såklart. 

Den här mannen fick låna en av våra poolleksaker och flöt runt på den ett ganska bra tag. Hans barnbarn var tydligen besatt av sjöjungfrur, så jag tog ett kort han kunde skicka till henne. Fint <3

Vi beställde pizza och åt utan att lämna poolområdet. Det här är kanske det ultimata livsnjutet? Att ligga i solen bredvid en varm pool och äta pizza, liksom. 

Steppade upp mitt livsnjuteri med dubbel-BLL. 

Gruppbild i poolen innan det var dags att göra sig i ordning och ge sig ut på stan.

Vi hamnade på Carlee’s, den enda baren i Borrego Springs. Där var det liveband och massa folk i våra föräldrars ålder som var ute och festade loss. Vårt bord med 7 “unga” tjejer behövde inte betala för en enda drink, alla karlar i lokalen köpte rundor åt oss. Fast utan att vara creepy eller försöka ragga. Så det var ju ändå rätt trevligt. Jag beställde för övrigt en vegansk Beyond burger, som jag inte kunde äta upp eftersom den smakade alldeles för mycket som kött. Ugh. 

Det var Brittanys födelsedag och livebandet spelade happy birthday och hon fick tårta. Vid 23-tiden var alla trötta och ville åka tillbaka till hotellet, så det gjorde vi. Medan alla 50-åringar fortsatte att dansa loss på Carlee’s. 

Nästa morgon tog vi hojarna för att äta frukost. Sen åkte resten av tjejerna norrut (eftersom de flesta bor i LA-området) medan jag stannade kvar i Borrego Springs.

Några timmar senare dök Katie och Jordan upp! De hade tillbringat helgen i Joshua Tree och tog den långa vägen hem genom Borrego så att vi kunde åka hem tillsammans. 

Så det gjorde vi! Åkte hem alltså. Till gråa, deppiga San Diego. Men det känns ändå ok, för på lördag sticker vi till Vegas, och där är det ökenhetta och solsken så här års. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *