Irritationsmoment

Så här ser jag ut i tandställning

Här är det första publicerade fotot någonsin på min tandställning. Spännande va? Det här var på Katies födelsedag för några veckor sen (temat var att ha på sig saker man inte har tillfälle att använda så ofta), men SER NI hur rak min övre tandrad är nu? Inte för att det finns något att jämföra med eftersom jag inte har några före-bilder, men ändå. Jag lovar att det är sjukt stor skillnad från hur det såg ut för bara några månader sen. 

Jag kan dock inte skriva något om tandställningen utan att klaga. Igår var jag hos tandläkaren igen och fick ett gäng gummisnoddar som jag nu måste ha spända mellan över- och underkäken och bara får ta ut för att äta. Det gör SJUKT ont eftersom alla mina tänder nu håller på att flytta runt i munnen i olika riktningar. Jag knappt fick någon sömn natten till idag eftersom jag vaknade hela tiden av att jag hade ont i munnen, och idag jobbar jag hemifrån medan jag övar mig på att prata utan att öppna munnen. 

En bra (?) grej är dock att jag ska tatuera mitt ena knä ikväll. Det kommer göra skitont, så jag hoppas att det får mig att glömma hur ont jag har i munnen. 

Fast risken finns ju att det bara gör saken värre och att jag inte kommer vara så glad de närmsta dagarna.

Har redan bett om ursäkt på förhand till Paul.

3 Comments

 • Sherdil

  Gummisnoddarna ? jag fuskade och drog mina dubbelt så hårt på nätterna (genom att ”vika” dem så de blev hälften så stora) för att kunna vara utan på dagarna, men det är säkert inte tillrådligt… om inte för att det är emot rekommendationen så för att du redan har ont.

  • Cinderalley

   Oj! Funkade det? Mina är redan ganska tighta, kan knappt öppna munnen för att få in en värktablett ens, hah.

   • Sherdil

    Yes, men kunde knappt öppna munnen när jag fått dit dem… de kanske har tightare gummisnoddar i USA ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *