Äventyr,  Motorcyklar

Born Free 2018 och tack för att ni finns

Nä nu får jag ju ta och rycka upp mig, en så här deppig blogg vill väl ingen läsa. Även om jag just grinade mig igenom era kommentarer på förra inlägget, TACK för att ni är så kloka och vettiga. Jag skänker redan pengar till ett gäng olika organisationer och har engagerat mig politiskt genom att voluntärjobba för en lokal kampanj. Men jag vill göra mer. Ska bara dra upp mig själv ur det här mörka hålet först. Om två dagar ger jag mig dock av på den där 16 dagar långa roadtrippen till Kanada jag har tjatat om, så jag tänker att det borde hjälpa. 

Under tiden tänkte jag aktivt ignorera all skit för en stund och dela med mig av lite bilder från förra helgen, då vi var på motorcykelträffen Born Free i Orange County. Så här såg det ut…

De flesta i vår grupp hade kört upp till Silverado redan på fredagen för att campa innan festivalen började på lördagen. Katie och jag skippade detta och körde upp tillsammans lördag morgon istället, iklädda våra matchande katt- och hundpatchar dagen till ära.

Det var väldigt mycket folk på festivalområdet, men tack och lov var det i alla fall omkring 10 grader svalare än det brukar vara på Born Free. Så bara runt 28 grader det här året.

Alltså, säga vad man vill om amerikanska motorcykelmän i allmänhet (de är ofta väldigt konservativa, “patriotiska” Trump-supporters som älskar vapen och hatar kvinnor), men vi har verkligen lyckats få ihop ett gäng riktiga guldklimpar i vår grupp. Paul hade sin Red Rag Garage-tisha med en blodig tampong på och Ace sportade denna fantastiska rosa “Masculinity is a prison”-skapelse tillsammans med en neonfärgad magväska. En frisk fläkt bland alla tuffa bikers med örnar och amerikanska flaggor på kläderna.  

Vi hängde på hojarna och snackade skit, som man gör.

Hittade en fin bensintank. 

Och avslutade helgen med ett gruppfoto med bästa gänget. Seriöst, vet inte vad jag skulle göra utan de här människorna.

One Comment

  • Helen

    Det ska till två rediga karlar för att gå runt i de t-shirtarna på motorcykelträff. Inga problem med manligheten där inte. Mycket bra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *