Motorcyklar

För åtta år sen

Hörrni, TACK för alla grattis på förra inlägget. Lovar att berätta mer om det nya jobbet när jag vet mer! Men först något helt annat…

Idag dök detta upp i mina Memories på Facebook:

För exakt åtta år sen köpte jag alltså min första motorcykel. Då var jag 23 år gammal och kände ingen som körde hoj, och jag hade nog aldrig kunnat gissa hur mycket mitt liv skulle förändras tack vare det här beslutet.

Jag körde runt på denna lilla 250 cc:are i några månader innan jag uppgraderade. Och uppgraderade igen. Äger numera hoj nummer sex och sju i ordningen. 

Det kanske allra största hojåkandet har gett mig är ett enormt nätverk av coola kvinnor, framför allt i Södra Kalifornien, men även i resten av USA och internationellt. Jag har dessutom träffat alla mina bästa vänner och min kille genom en gemensam kärlek till motorcyklar. Jag har startat en blogg tillägnad denna hobby. Mitt Instagram-feed består till 99% av hojbilder. Och jag kom just hem från en nästan 700 mil lång motorcykelroadtrip som checkade av en hel massa grejer från min bucket list. 

Jag vet ärligt talat inte vem jag skulle vara idag om jag inte hade den här besattheten av allt som har med motorcyklar att göra.

Livet skulle vara bra mycket tråkigare, så mycket vet jag i alla fall.  

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *