Nostalgi

10 år i USA

Idag är det exakt 10 år sen jag lämnade Stockholm och flyttade till USA. Det känns som en hel livstid sen. Så mycket har hänt under de här 10 åren, det går liksom inte att sammanfatta. 

När jag flyttade hit, 1 september 2008, var George Bush fortfarande president. Jag var 21 år gammal, hade precis tagit körkort, var nyutexaminerad från universitetet, och hade aldrig haft ett heltidsjobb. Jag kom hit på ett studentvisum och skulle egentligen bara stanna i ett år. Men jag förälskade mig i San Diego redan den där första veckan i september, och sen blev jag liksom kvar här.  

Jag firade min 30-årsdag på ett bröllop i Oregon. Så det känns väl passande att jag firar mitt 10-årsjubileum på ett annat bröllop, den här gången i Utah. Men mer om detta senare.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *