Det ofattbara

Män som hatar kvinnor + bilder från ett bröllop

Jaha, ja, vad ska jag skriva om här. Det börjar bli höst, jobbet går bra, och USA styrs av rika gubbar som hatar kvinnor. Ja, det där sista var väl ingen nyhet kanske, men det har blivit extra tydligt den här veckan. Vet inte om ni följer med i svängarna kring nomineringen av Brett Kavanaugh till högsta domstolen, men alla nyheter den här veckan borde komma med en triggervarning för sexuellt våld.

Jag knarkar i vanlig ordning nyhetspoddar och radio och tillbringar alldeles för mycket tid på Twitter, och sen kan jag inte sova eftersom jag blir för deprimerad av allt kvinnohat som sipprar fram ur alla vrår.

Så vi kanske kan ta och titta på några foton från det bröllop som vi var på i Utah för några veckor sen istället. Bara låtsas som att allt är som det ska i världen. Ja? Okej.    

Om två dagar ska vi på ett bröllop igen. Och ett till nästa helg. Bra timing ändå, vill mycket hellre fira mina kompisars kärlek tillsammans med mina favoritpersoner än behöva tänka på vad som händer om Kavanaugh röstas igenom. Det får bara inte hända.

2 Comments

 • Olle

  Igår såg jag ett avsnitt av “New Girl” (utspelar sig i Los Angeles) där de gick på bröllop hela tiden och hade hela kylen full av bröllopsinbjudningar. Efter att ha läst din blogg nu ett tag kan jag uppriktigt konstatera att det verkar vara så man gör i Yankeeland. xD Tråkigt med alla högervindar också 🙁 I Schweden så kammade M hem talmansposten trots att de är mindre block.

  • Cinderalley

   Precis, hela vår kyl är full av bröllopsinbjudningar också! Fast den här hösten är extrem, så här mycket brukar det inte vara.
   Jo, försöker hänga med i Sverige-svängarna också… kaos överallt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *