Vardagsanekdoter

Leopardmönstrad Halloween

Glad Halloween! Paul och jag firar traditionsenligt med att släcka all utebelysning och stänga alla dörrar och fönster om oss så att det inte kommer barn hit och tigger godis. 

Annat som har hänt på sistone? Jag fyllde år i söndags. Firade med att vara sjuk, men ändå ta mig ut på 1) ett födelsedagskalas i lördags och 2) en födelsedagslunch i söndags. Jag sov dock 15 timmar natten till lördag och 11 timmar natten till söndag, så det känns som att jag återhämtade mig ganska fort.

Förlåt att det är så tyst här förresten. Har mest bara jobbat och sovit på sista tiden. Men snart ska jag ta tag i att lägga upp bilder från alla äventyr jag har varit iväg på den senaste månaden. Måste bara sova lite till först.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *