Helgen som gick,  Motorcyklar

Shannon och Makenzies bröllopshelg i Palm Springs

I torsdags tog jag en halvdag på jobbet, och sen hämtade Paul och jag upp vår kompis/tatuerare Brittany för att ta hojarna till Palm Springs. Brittany har bara en moped själv, så hon fick åka bakpå Pauls motorcykel.

Vi hann köra i ca 20 minuter innan Pauls hoj gick sönder. Det här är för övrigt samma hoj som gick sönder på dag 2 av vår Kanada-roadtrip. Han hade precis byggt om motorn, men en pushrod (det heter kanske stötstång på svenska?) lossnade lite och fick skruvas fast igen på sidan av motorvägen. Sen var vi på väg igen!

Det var över 40 grader varmt i Palm Springs, men vi duschade och gjorde oss någorlunda fräscha på vårt (billiga) hotell innan vi promenerade över till (fancy) Ace Hotel. Vi skulle nämligen på bröllop! 

Det var vår kompis/tatuerare Shannon som gifte sig med sin Makenzie. Det var extremt varmt, men väldigt, väldigt fint.

Makenzie och Shannons hund Boo var såklart med på ceremonin. 

Och vi återförenades med Colin och Renée, vars bröllop vi ju var på i Utah för bara några veckor sen. De passade på att ta sin smekmånad i Palm Springs när de ändå var här. Jag är för övrigt inte van vid att se så här kort ut? Colin är en jätte!

Nästa dag var det fredag och jag hade inte tagit ledigt eftersom jag kan jobba varifrån som helst nu. Började med att jobba vid hotellpoolen klockan 8 på morgonen, innan det blev alldeles för varmt för att vara utomhus. Fint ändå att jobba på ett ställe där man kan ta paus och hoppa i poolen med jämna mellanrum. 

På kvällen gick vi tillbaka till Ace Hotel och åt middag med Colin och Renée. Vi passade även på att hämta up Pauls skor som han på något vänster hade glömt här kvällen innan. 

Sen var det lördag och dags att åka hem. Då gick Pauls hoj sönder IGEN. Den här gången var det dock bara batteriet, så vi fick putta igång den (lite jobbigt när det är 40 grader) och köra till närmaste Harley-verkstad. Köpte ett nytt batteri, installerade det på parkeringen, och sen var hojen som ny igen. 

Då tog vi en extra lång omväg hem igen. Det var varmt, men man får passa på att njuta av ökenhettan medan man kan. Snart är det vinter.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *