Det ofattbara

Älskade lilla hund

Vår hund Lola dog i måndags kväll. Vår fina lilla tjej med världens största attityd, som följde med oss överallt och alltid skulle sitta i någons knä. Som inte gillade andra hundar men älskade människor. Som låg i sin lilla säng bredvid mitt skrivbord hela dagarna medan jag jobbade. Som hatade dammsugare och skateboards. Som krävde full uppmärksamhet precis hela tiden. Som var älskad av så himla många och gav oss så mycket glädje och kärlek. 

I söndags fick hon åka motorcykel med oss och gå på en grillfest där alla ville hålla henne. 

Nästa dag var hon hos veterinären och sövdes för att dra ut en tand. Hon fick en hjärtattack medan hon var sövd.

Lola var bara 9 år gammal. Full av liv. 

Vi satt hemma i soffan i måndags när Pauls telefon ringde och han blev helt tyst och sen tittade på mig och sa “Lola is dead”. Den meningen kommer att spelas på repeat i mitt huvud för evigt. Utan det samtalet hade vi kunnat fortsätta leva utan tanken på att Lola inte finns mer.

Nu går det inte. Jag vet inte hur vi ska gå vidare från detta. 

Älskade lilla hund. Du är så saknad. 

11 Comments

 • Emilie

  Beklagar vet hur det är. Har själv förlorat flera djur och det är det värsta som finns. Men hon har iallafall haft ett underbart liv med er av alla bilder att döma:) kram

 • Ingrid

  Den smärtan. Önskar jag kunde säga att det går över, men det gör det inte, inte egentligen. Sorgen klingar av, ändrar form men finns hos en för alltid. Tillåt dig att sörja, gå in i det helt och gå sönder tills det känns lite mindre outhärdligt. Det finns inget annat sätt. Ta hand om er. ❤

 • Annika

  Åh, aj i hjärtat! Speciellt för att hon dog av en procedur som ju bara skulle vara en rutingrej 🙁 . Jätteledsen för er skull – vi var tvungna att låta vår Sandy gå i somras men då var hon ändå lite äldre och vi var lite bättre förberedda. Men jag vet hur det känns och hur tomt det blir.
  Stor kram!

 • A

  Åh vad hemskt. Jag beklagar sorgen. Jag håller med Ingrid, tillåt er att sörja. Och tänk på att hon visste att hon var älskad och levde ett bra liv. Och vilken sista helg hon fick!

 • emma

  åh, nej, vilken chock! det här är sånt som man liksom inte ens kan föreställa sig kan hända. beklagar verkligen förlusten av er familjemedlem. stor kram <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *