Vardagsfilosoferande

Istället för en roadtrip

Idag är det Thanksgiving. Paul och jag skulle egentligen ha tagit hojarna och åkt på en fyra dagars roadtrip till Arizona idag, men jag är förkyld och en av Pauls familjemedlemmar fick som sagt en stroke förra veckan. Så han har åkt upp för att hälsa på sin familj i LA medan jag sitter hemma och hostar. Inte precis vad vi hade planerat, men så är det ibland. 

Det är ändå rätt skönt. Thanksgiving är en sån högtid jag helst undviker att fira. Och ända sen jag började jobba hemifrån på heltid i augusti har jag börjat dra mig mer och mer för att lämna huset. Jag gillar att vara hemma och får tvinga mig själv att gå ut på dagarna. Det kommer bli ännu svårare utan en hund som behöver gå ut minst en gång om dagen…

Jag är så trött på att vara sjuk, men nu har jag i alla fall en ursäkt för att bara sitta hemma och läsa böcker i ett par dagar. Tar tag i ett mer aktivt liv nästa vecka istället. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *